Automatica - Engleza
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Automatica - Engleza

Forum pentru Sectia de Automatica - Engleza a UTCN

You are not connected. Please login or register

Sesiune 21 Ian-10 Feb

2 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Sesiune 21 Ian-10 Feb  Empty Sesiune 21 Ian-10 Feb Thu Dec 06, 2012 10:05 am

Andreea Rusu

Andreea Rusu
Admin

Am nevoie de ajutorul vostru!!!!!!Pentru asta ,va rog sa tratati cu maxima seriozitate subiectul.

Este vorba despre planificarea sesiunii de examene care incepe in 21 Ianuarie 2013 si se sfarseste in 10 Februarie 2013. Propun sa alternam examenele cu o dificultate ridicata cu cele mai usoare in speranta in care , asa nu vom avea foarte multe restante Very Happy. Propun , de asemenea, sa nu incepem cu unul greu, ca sa nu fim demoralizati din prima. Cum Sebi (seful grupei 30312 ) nu este pe facebook, o sa il informez eu ulterior.

Singurul examen fixat pana acuma este cel de la LA --in 2 Februarie. Deoarece cred ca examenul lui Valean la CB e unul dintre cele mai usoare , zic sa il lasam la final (prin 8 9 sau 10 Februarie)

Asadar, astept propuneri pentru organizarea orarului , pentru ca eu de maine as vrea sa vorbescu cu profesorii. Maine am sa vorbesc cu Cret , asa ca ar fi foarte bine daca ne-am hotara de azi asupra unei data.

Multumesc anticipat , Andreea.

2Sesiune 21 Ian-10 Feb  Empty Re: Sesiune 21 Ian-10 Feb Sat Dec 15, 2012 12:23 am

mares.popa

mares.popa
Admin

Examenele pana acum:

Materia Data
Mathematical Analysis 21 Ianuarie
Logic Design 25 Ianuarie
Fizica 27 Ianuarie
Linear Algebra 02 Februarie
Computer Programming 06 Februarie
Computer Basics 10 Februarie

http://rsm.actionarul.ro